Bröllop

Bröllopsfotograf i Göteborg, Kungälv och Ale med omnejd

Tänk att kunna tillbaka och titta på bilderna och få uppleva samma fantastiska känsla som på bröllopsdagen.

Bröllopsfotografering


Bröllopet är den stora dagen i en relation,
en början på något nytt och en fortsättning
på något fantastiskt och som bröllopsfotograf hjälper jag er att föreviga era minnen.

Vad roligt att ni planerar bröllop tillsammans. Det är en dag fylld utav glädje och kärlek när ni inför familj och vänner lovar varandra evig kärlek samt att finnas där för varandra livet ut. Kort och gott är det en dag som kommer att följa med er livet ut som ett minne för den kärlek och band som ni har tillsammans. Och för mig skulle det vara en stor ära att få dela den dagen mer er. Genom att fånga och föreviga alla kärleks och glädjefyllda stunder så sparas alla era minnen från en av de största dagarna i livet.

När ni senare i livet tar fram bilderna från ert bröllop och tittar på dom i lugn och ro eller kanske ihop med familj och vänner, då ska ni återigen kunna känna den fantastiska känslan som infann sig på bröllopsdagen. det är mitt mål som bröllopsfotograf.


Vad ingår?


Det finns fyra olika paket att välja i mellan. Från grundpaket med porträttfotografering till det största som innefattar hela dagen och en bit in på kvällen. Om ni har några egna tankar och idéer om hur ni vill att dagen ska vara så kan vi specialanpassa ett paket helt efter era önskemål, så att det passar just ert bröllop.

Det finns inte någon begränsning på hur många bilder som ingår i de olika paketen. Utan alla utav mig utvalda bilder i högupplöst format ingår och de genomgår en enklare bildbehandling (vitbalans, färg och skärpa). Sedan efter ungefär en vecka efter bröllopet så levereras bilderna sedan till er via en onlinetjänst.

När ni bokar mig som bröllopsfotograf så ingår det även en framtida fotografering utav era barn eller er själva inom ett år efter bröllopet i paket 3 och 4. Om ni hellre önskar en fotosession innan bröllopet så går det naturligtvis lika bra. Lite längre ned på sidan kan ni se info och priser på de olika paketen.

Och sedan för att bilderna inte bara skall bli liggande på datorn eller telefonen så ingår en förstoring på 70×50 cm. Detta gäller ej grundpaketet.


 

Hur funkar det

Jag utgår ifrån Skepplanda i Ale kommun och tar uppdrag som bröllopsfotograf i Göteborg, Kungälv, Ale med omnejd. Om ni planerar bröllopet någon annanstans i Sverige så kan vi naturligtvis lösa det också.

Vill ni boka mig som fotograf till ert bröllop så är ni varmt välkommen att kontakta mig. Det går bra att ringa mig på telefon 0735-093564 eller skicka ett mail till kontakt@johanbengtssonsfoto.se så återkommer jag till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar så vi kan boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte. Där går vi går igenom era planer och tankar samt lite praktiska saker inför bröllopet. Sedan får ni samtidigt en chans att lära känna mig lite bättre innan ni bestämmer er.

Om ni redan nu är nyfikna på vem jag är och hur länge jag har fotograferat så kan läsa lite om det här. Det går även bra att använda kontaktformuläret som du hittar längst ned på sidan. Sedan finns jag självfallet tillhands om ni undrar något hela vägen fram till bröllopsdagen.

Se ett urval av de bröllopsfotograferingar jag gjort här.

Bröllopsfotografering nere vid vattnet på Stenungsögården
Bröllopsfotografering
Bröllopsfotografering i Bohus Fästning

Priser och paket

 • Paket 2
 • SEK6 995
 • Porträtt och vigsel. Alla bilder redigerade och i högupplöst ingår. Förstoring 70x50 cm. Planeringsmöte inför bröllopet.
 • KONTAKTA & BOKA
 • Paket 3
 • SEK10 995
 • Vigsel, porträtt och förberedelser eller ankomst och mingel vid festlokalen. Alla bilder redigerade och i högupplöst. Förstoring 70x50 cm. Dessutom ingår ett framtida fotograferingstillfälle utav barnen eller en porträttfotografering utav Er inom ett år. Planeringsmöte inför bröllopet.
 • KONTAKTA & BOKA
 • Paket 4
 • SEK19 995
 • Hela dagen. Alla bilder redigerade och i högupplöst. Förstoring 70 x50 cm. Dessutom ingår ett framtida fotograferingstillfälle utav barnen eller en porträttfotografering utav Er inom ett år. Planeringsmöte inför bröllopet.
 • KONTAKTA & BOKA
 • Grundpaket
 • SEK4 995
 • Porträttfotografering. Alla bilder redigerade och i högupplöst ingår. Planeringsmöte inför bröllopet.
 • KONTAKTA & BOKA

Glöm inte att njuta och att ha roligt under bröllopsdagen.

Brudparet skojar med varandra under fotograferingen
Bruden har roligt under bröllopet

Bröllopsfotografering på Bohus Fästning

Kontakta mig